• 1

Prekių meniu

Mielės

Žemutinio rūgimo alaus mielės FERMOLAGER W
Klasikinės žemutinio rūgimo alaus mielės. Tai žymus Weihenstephan Universiteto Miunchene žemutinio rūgimo alaus mielių štamas.
Būdingos savybės: mielės pasižymi puikia sedimentacija rūgimo pabaigoje; rūgimo metu susidaro tipiniai malonaus kvapo aromatiniai junginiai; vidutinis likutinio ekstrakto kiekis; galimybė sumažinti diacetilo kiekį priklausomai nuo temperatūros.
Fermentacijos temperatūra 10-15 °C. Rekomenduojamas mielių dozavimas priklauso nuo fermentacijos temperatūros ir misos tankio (°P).

 

Žemutinio rūgimo alaus mielės FERMOLAGER BERLIN
Klasikinės žemutinio rūgimo alaus mielės. 
Būdingos savybės: mielės pasižymi puikia sedimentacija rūgimo pabaigoje. Galimybė pagaminti Pils ar Lager tipo alaus rūšis turtingas vaisiniais tonais.
Ideali fermentacijos temperatūra 12-15 °C. Rekomenduojamas mielių dozavimas priklauso nuo fermentacijos temperatūros ir misos tankio (°P).



Aukštutinio rūgimo alaus mielės FERMO-ALE
Populiarios (ypač Didžiojoje Britanijoje) aukštutinio rūgimo alaus mielės elio, IPA ar kitų aukštutinio tipo alaus rūšių gamybai.
Būdingos savybės: aukštas fermentacinis pajėgumas. Galutinis aromatas neutralus arba švelnus esterių, paryškinantis apynių aromato niuansus. Fermentacijos trukmė priklauso nuo dozuojamų mielių kiekio, fermentacijos temperatūros ir norimo pasiekti, alkoholio kiekio.
Fermentacijos temperatūra 16-22 °C. Rekomenduojamas mielių dozavimas priklauso nuo fermentacijos temperatūros ir misos tankio (°P).

 

Aukštutinio rūgimo alaus mielės FERMO-ALE AY2
Labai universalios aukštutinio rūgimo alaus mielės. Tinka įvairioms alaus rūšims. Labai tinka, kai norime atskleisti aluje natūralius salyklo ar apynių tonus. Būdingos savybės: aukštas fermentacinis pajėgumas, vidutinė sedimentacija. Tinka ir rūšims aukštam alkoholiui pasiekti. Fermentacijos temperatūra 16-22 °C. Galutinis aromatas neutralus arba švelnus esterių. Fermentacijos trukmė priklauso nuo mielių kiekio, fermentacijos temperatūros ir norimo pasiekti alkoholio kiekio.

 

Aukštutinio rūgimo alaus mielės FERMO-ALE AY3
Angliško tipo aukštutinio rūgimo alaus mielės. Būdingos savybės: greita fermentacija, gera kompaktiška sedimentacija. Fermentacijos temperatūra 15-20 °C. Galutinis aromatas neutralus arba švelnus esterių.  Dozavimas 60-80 g/hl.

 

Aukštutinio rūgimo alaus mielės FERMO-ALE AY4
Amerikietiško tipo aukštutinio rūgimo alaus mielės. Būdingos savybės: vidutinė sedimentacija, labai aukštas fermentacinis pajėgumas. Fermentacijos temperatūra 16-22 °C. Galutinis aromatas neutralus, labai švarus.  Standartinis dozavimas 60-80 g/hl.

 

Aukštutinio rūgimo alaus mielės FERMO-ALE AY-5

Bavariško kvietinio alaus gamybai. Suteikia tipinius kvietinio alaus tonus (esterių, fenolinius, bananų). Skirtos Weizen, Hefeweizen, Berliner Weiss, American Wheat alaus rūšių gamybai. Fermentacijos temperatūra 16-22 °C.

 

Aukštutinio rūgimo alaus mielės FERMO-ODML

Belgiško Elio mielės. Fermentacijos temperatūra 16-22ºC.

 

Mielių pakuotė: 500 g