Putojimą slopinanti priemonė BATFOAM® 858
Efektyvi priemonė paruošta maistinės klasės silikono pagrindu, ir skirta spręsti putojimo problemas gėrimų pramonėje, pvz fermentacijos metu. Priemonė mažina produkto paviršiaus įtempimą, ir tokiu būdu slopina putos formavimąsi tuo metu, kai tai nepageidaujama (pvz. fermentacijos talpose).
Preparato dėka pasiekiamas didesnis gamybinis našumas (pvz. galima efektyviau išnaudoti fermentacijos talpas). Filtracijos metu preparatas pilnai pašalinamas, ir neįtakoja galutinio produkto savybių.
Ąžuolo drožlės
Ąžuolo drožlės vyne ar spirituotuose gėrimuose suteikia tipines ąžuolinėse statinėse išlaikyto gėrimo aromatines savybes. Ąžuolo drožlės suteikia gėrimams tipinius aromatinius komponentus iš medžio, medžio aromatinių komponentų su deguonimi produktus. Sąveikoje su gėrimo komponentais (pvz. fenoliais) metu susidarę aromatiniai junginiai suteikia dar kitus aromatinius pojūčius.
Galime pasiūlyti įvairovę ąžuolo drožlių produktų (priklausomai nuo drožlių dydžio, ąžuolo tipo, drožlių pakaitinimo lygio).
Sieros vandenilio kvapo panaikinimo priemonė DESULFIN
Sieros vandenilis H2S gali natūraliai susidaryti vyno fermentacijos metu, ypač fermentuojant prastesnės kokybės misą. Netgi nedidelis H2S kiekis yra labai nepageidaujamas, kadangi turi labai nemalonų kvapą, ir užgožia tikrą vyno aromatą. Puiki priemonė per trumpiausią laiką pašalinti šį defekta yra naudoti produktą DESULFIN. Produkto sudėtyje esantis vario sulfatas betarpiškai jungiasi su H2S, susidarant vario sulfidui, kuris iškrinta į nuosėdas – pašalinamas nepagiedaujamas kvapas, atskleidžiamas natūralus vyno aromatas.