• 1

Prekių meniu

Fermentai

Tradicinė alaus gamyba, ypač mentalo užmaišymo ar fermentacijos procesai – tai vieni iš seniausių žmonijai žinomų fermentinių procesų, kuomet, pavyzdžiui, salykle sukaupti fermentai skaldo krakmolą iki mielėms prieinamų sacharidų. Natūralūs, išoriškai dozuojami fermentai, papildomai suteikia reikalingų aktyvumų jūsų technologiniam alaus gamybos procesui. Tai nepamainomi produktai užtikrinantys stabilius, atsikartojančius procesus, padedantys užtikrinti aukštesnę išeigą, energijos, laiko ekonomiją ir kt.

Endozym Glucacel UHT - termostabilus beta-gliukanazės fermentas, naudojamas salyklo užmaišymo stadijoje;
Suteikiami privalumai: mažesnis misos klampumas, geresnė ekstrakcija, lengvesnis filtravimo katilo darbas, didesnė išeiga, lengvesnis alaus filtravimas.

Endozym Alphamyl SB1 - termostabilus, bakterinės kilmės, alfa-amilazės fermentas, naudojamas salyklo užmaišymo stadijoje;
Suteikiami privalumai: greitesnis krakmolo kleisterio suskystinimas, geresnė ekstrakcija, didesnė išeiga.

Endozym AMG - tai gliukoamilazės fermentas, naudojamas salyklo užmaišymo stadijoje arba fermentacijos metu.
Suteikiami privalumai - gilesnis krakmolo suskaldymas ir apcukrinimas – aukštesnis sufermentavimo laipsnis.

Endozym Alphamyl SB2 - grybelinės kilmės alfa-amilazės fermentas, naudojamas fermentacijos metu;
Suteikiami privalumai - gilesnis krakmolo ir dekstrinų suskaldymas ir apcukrinimas – aukštesnis sufermentavimo laipsnis.

Endozym AGP 120 - fermentų kompleksas sudarytas iš gliukoamilazės, alfa-amilazės ir puliulanazės, naudojamas fermentacijos metu.
Suteikiami privalumai - gilesnis krakmolo ir dekstrinų suskaldymas ir apcukrinimas – aukštesnis sufermentavimo laipsnis. Labai tinka aukšto alkoholio alui gaminti.