• 1

Prekių meniu

Fermentai

Fermentai, dar kitaip vadinami organiniais biokatalizatoriais, tai natūralūs baltyminiai produktai. Gamtoje fermentiniai procesai labai paplitę, ir susiję, pavyzdžiui, su vaisių ar uogų nokimo, rūgimo ir kt. procesais. Kompanija "AEB" siūlo įvairovę fermentinių preparatų, išgautų iš mikroorganizmų, skirtų naudoti sulčių ar vyno paruošimo procesuose.

Keletas pagrindinių fermentinių prepratų naudojamų vyno pramonėje:

Endozym Pectofruit XL/XM/XS - įvairių aktyvumų pektolitinis fermentas, skirtas pektinų suskaldymui vyno/sulčių misoje. Didelis pektinų kiekis trukdo misai nuskaidrėti, gali trukdyti filtravimo, stabilizavimo, koncentravimo procesams ir pan. Pektolitinių fermentų panaudojimas padės išvengti minėtų problemų, padidins gamybos išeigą;

Endozym Pectofruit Press - pektolitinis fermentas specialiai sukurtas naudoti prieš vaisių spaudimą (dozuojamas į sumaltų vaisių masę), kad išgauti didesnį sulčių kiekį;

Endozym Alphamyl FJ - alfa-amilazės fermentas skirtas krakmolo suskaldymui misoje.
Suteikiami privalumai: padidina fermentuotinų sacharidų kiekį misoje, padeda išvengti stabilumo problemų, palengvina mikro ar ultrafiltracijos procesus.

Endozym Redberry - pektolitinis fermentas, turintis antrinių aktyvumų, specialiai sukurtas uogų apdirbimui.